Aku Dan Skandal!!??

Hah sape nak kenal kekasih hati aku?? atau mungkin skandal?? atau juga kekasih?? atau mungkin juga teman tapi mesra?? dan apa2 saje yang dikaitkan dengan hubungan yang rapat dan intim mungkin! hahahahah penat aku nak jawab! da macam artis pulak (artis kerr)

dia bernama ezza. dan aku memang selesa dengan dia! noktah!!
okeyh! sape yang perasan kat facebook aku tadi? hah!! aku da tukar status aku dari single menjadi in a relationship!!! waaahhh!! tak lama lagi kawen!! kawen.. kawen~ hahahha sebenarnya kau saje nak kasi panas kat facebook aku tuh! dan yang paling yakin ialah orang yang menjadi partner dalam relationship yang dimaksudkan ialah kawan aku sendiri... dan dia ialah lelaki!?? ko berani?? hahahahah.. cuma aku nak bagitau semua itu propaganda belaka!! hahahahahah!! hot jugak lah page aku tadi!! :P sorry uols..

ini pula "partner" aku namanya emill a.k.a rabbit. kami selalu digossipkan bersama tapi kami suka!
jadi ini adalah koleksi gambar2 yang pernah menjadi tanda tanye ramai pihak siapakah mereka? dan apakah hubungannya dengan aku.. senang cerita mereka semua ni adalah orang2 yang aku sayang.. dan kami faham hubungan kami!! boleh??? so tak perlu la mereka semua nak memeningkan kepala fikir siapa mereka dengan aku! dalam erti kata yang keji: jangan nak amek tau hal orang boleh tak?? semua tuh member aku :p kalau aku kawen nanti aku bagitau lah..

ini pun adik beradik aku.. lyn dan emill.. yang juga suka jika digossipkan!

ini ezza gak! aku pernah dapat mesej tahniah dari sape ntah sebab gambar ni okeh!

ini plak kenalan mase kursus dulu2. pernah gak orang sentap sebab gambar neh!

hahahah ni paling lawak! ade member aku sendiri syak wasangka tentang keakraban kami!!

hah ni korang jangan cakap banyak lah! ini artis kegemaran aku!! hampir semua konsert dia aku ade okeh!
hah da namanya kakak kan!?
takkan nak digossipkan?? hahahahah.. saje iklan kejap!

ini teman sepermodelan! giler nak skandal!!

ini teman "persatuan" hahaha

kawan menari!!

teman sebilik! ooppss!!

teman lama! hunny!!

gambar ni paling syokk!! kami dikatakan bertunang! member lama semua ucap tahniah kat aku!!

gambar ni pun macam real kan!? hahahah bertunang la sangat!

hahahah.. ini jugak adik beradik aku, shima, emill dan lyn.. kami memang pelakon terbaik!
mesra bergambar dengan kurma!! hahahaii..

ni da berangan pulak!! kawen!!!


hebat tak lakonan kami?? hahaha.. ni majlis open house!

hah ini sheena dari utm! member gak arr!!

inilah pasangan terhebat dekad ini!! shima!

ini gambar aku dengan budak tarian.. aliff! pernah gak ade orang cakap dia skandal aku! mampu???

 inilah teman yang sering digossipkan bersama aku!! anugerah partner gossip terbaik pada kami berdua!!

jadi kesimpulan yang harus dibuat ialah, aku masih single!! waaahh!!! berani ryu hazmie!!! hahahaha.. kadang2 yang korang tengok kat facebook tuh jangan lah percaya sangat! aku saje membengongkan diri buat status yang bukan2.. dan paling best kalau kawan yang join sama tuh pun layan! kalau nak tau kami pernah buat ayat2 mesra di facebook okeyh! hahahaha.. hadooiiyaiii.. giler erk!? 


jadi perhatian kepada para peminat kawan2 aku tuh, janganlah nak belasah aku ya.. aku ni kawan mereka sajerr.. tak lebih dari itu. cuma hobi kami ialah berlakon menjadi skandal yang paling hot, romantik dan sebagainya!! tak mampulah nak bercinta neh! pening kepala!!

p/s : nak in a relationship dengan NC boleh??





Sekecil Hati Hamster (Ryu Hazmie)

3 comments:

SHiMa CHomEyL said...

dgn NC yg x thn tu. klw bleh i pun nk in relationship with her. hihihi... really miss u!

Zuewairy said...

boleh jer... cuba add dia kat FB then.. letak kat relationship with tu.. ngan dia.. tgk dia nak accept ke tak.. ngeh3..

LuMos mAXimA said...

really miz u!!!
part NC 2 mmg xley blah kn...
hihihi...