REDANG: Selembar Kasih, Segaris Kenangan!!giler arr tajuk entri kali neh!! da macam tajuk novel.. hahahah saje nak menggila sekejap.. ini antara gambar kenangan sepanjang berada di pulau redang.. huhu, terlalu indah untuk diceritakan.. seronok punya teman yang setia mengukirkan senyuman.. alhamdulillah.. :)


untuk makluman, entri ini ditulis setelah hampir dua minggu sebenarnya aku balik dari pulau redang.. hahaha!! dan esok aku nak terbang ke sabah pulak.. tuntutan tugas yang perlu dijalankan.. moga2 segalanya dipermudahkan.. bulan ni rasa sangat sesak sebab baru je balik dari redang.. kena pergi sabah pulak.. pastuh kena ke utara untuk seminar dan dalam masa yang sama, ade konsert diraja yang perlu di beri komitmen!! 

dan masa itu bukan milik kita, haruslah kita menguruskannya.. ingatan yang sentiasa terbuku didalam hati.. walaupun aku da sangat serabut sekarang neyh! me hilang fokus.. hurmm.. selalu impikan jika jasad ini mampu di belah bagi..


semoga segalanya dirahmati.. memandang kelangit.. sebenarnya masih berdiri di bumi ini .. syukur!! (^_^)vP/S : NAK PELUK  HUHU.. >,<Sekecil Hati Hamster (Ryu Hazmie)

1 comment:

LuMos mAXimA said...

hug~:)