Yeahh Aku Mengandung!!


aku mula perasan sejak kebelakangan ni aku punya satu tabiat iaitu mudah teringinkan sesuatu.. maksudnya selera aku ni macam orang mengandung yang mengidam pulak.. pantang tengok orang makan sesuatu mesti aku nak rase jugak.. aritu sibuk orang cerita pasal putu buluh, gigih jugak aku mengharapkan ade orang belikan aku putu buluh.. nasib baik dapat.. alhamdulillah.. (:


baru2 neh ade pulak sorang ni cakap pasal kek pisang.. dia post pulak kat facebook kononnya kek paling lazat didunia!! padahal kek tu bukanlah tak pernah makan.. banyak je kot jual kat kedai2 sekarang neh.. tapi aku sibuk jugak tanye dia mane beli kek tuh.. petang tu jugak aku pergi beli kat kedai yang sama sebab memang nak sgt makan.. pelik betul!!


dan yang terkini aku sibuk nak melahap mangga kat opis.. setiap ari sebab ade opismet bawak dari kampung dia!! hahah hadap la aku menda tu setiap pagi ya!! memang kes serius ni! aku tgk gak kat perut.. muncit + comel je.. tapi mane ade baby pun!! da goyang2 pun takde ape pun.. lemak tertunggak adelah.. =.=


huhu ternyata selera aku ni memang berubah2.. tak lama je ni.. lepas ni ok la jugak nanti.. sebelum ni pernah berlaku gak.. aku tanye member2 lain pun pernah gak macam tuh! so ini bukan faktor mengandung ke ape ok! huhu musnah lah harapan aku nak mengandung!! *tiberr jahh!! hahahahah.. :D




P/S : BURUK RUPA KALAU LELAKI MENGANDUNG!! HAHAH TAK PAYAH LA.. (^_^)v



Sekecil Hati Hamster (Ryu Hazmie)

1 comment:

Zuewairy said...

ngandung lemak ngan isi.. hek3..