Kini Kembali!!



Itulah gatal namanya!! orang lain buat blog kau pun nak buat jugak.. sekarang padanlah dengan muka.. da macam satu kewajipan nak update blog.. kalau tak update ade pulak yang memaksa, tak kurang jugak nak merajuk kononnya.. ade jugak yang sms suruh percepatkan update dan paling hebat bila berselisih bahu sempat suruh update blog yang terkini.. amek kau!!

but what makes me rajin untuk muncul kali ni setelah sekian lamanya menghilang disebabkan oleh sebuah majlis perkahwinan yang telah dimetrai baru2 ni.. as always a beatiful one brought to you by ryu hazmie.. buat fahmi dan sajar.. selamat melayari bahtera perkahwinan sebagai sepasang kekasih dan juga sebagai suami isteri.. namun segala cerita menarik terseimpan dicelah majlis yang berlansung dengan ringkas namun cukup sempurna!!

begitu banyak cerita nak dikongsikan bersama.. tapi tak tau nak mula dari mana.. boleh tak kalau uol bace je caption kat gambar2 dibawah je.. hehehe.. ini adelah gambar yang diambil sejak mula naik keretapi sehinggalah berjaya menjejakkan kaki ke bumi perlis indera kayangan!!

banyak lagi kisah yang menarik.. tunggu entri yang akan datang.. ini baru kisah perjalanan ke perlis dan kedah je.. tungguuuuuuu~ *minta maaf jika kualiti gambar tak chantek.. bergegar dalam keretapi.. hihihi.. =.=


sepasang kasut biru menjadi pelengkap gaya =.=

ini sebahagian je ya!! hahahah

muka teruja menaiki kenderaan jenis neh!! *erk!! :p

subuh di alor setar!! indahya!!

muka bangun tido!! heheheh tak cukup gak tido!!

recently read this.. best!!

somewhere at kedah.. nice view rite!?

gunung jerai.. kedah!! indanhya Malaysia!!

then perlis!!

perlis again!!

sampai tepat pada jam 740am!!

salah satu tempat popular di perlis!! char kuey tiow!!

nom.. nom.. nom.. :P

morning at kedah!! i can see sunrise over my bed!!

pantai ape entah kat kedah!! best!! pantai murni kot!!

paling best dapat menikmati air kepala.. sambil ngumpat2 :p


bernota sambil melihat key chain dari kemboja pemberian rakan :)




P/S: BUDJET UNTUK KE PERLIS NI TAK BESAR PUN!! MASIH BOLEH BERJIMAT!! 





Sekecil Hati Hamster (Ryu Hazmie)

4 comments:

Zuewairy said...

amacam perlis? best?

**buat2 tak nampak kot.

ada mokhtar said...

rindunye nak balik utara =)

i'm shin... i'm inesen said...

beshnya.. x takot jenjalan sorang2 ek

yetNaza said...

nice key chain 2.. heheheh