Hadiah Buat Kekasih!!

Semalaman aku berfikir akhirnya memang aku yakin nak memberikan hadiah yang istimewa ni kepada pasangan bahagia kura2 aku (hunny dan donney).. so berbekalkan kecekalan, aku mengigihkan diri pergi ke midvalley.. sampai mid valley je trus aku menuju ke pets wonderland (where pets are family) sesuai dengan tagline dia, aku rasa memang kat situh bagaikan satu keluarga besar haiwan2 peliharaan.. 

semuanya berangan!! yelar mane tak nya, selain dari hal rumah2, sampai ke baju haiwan dan alat permainan pun ade dijual!! tempat tidur, tempat makan dan ubat-ubatan.. kalau tengok aksesori pun boleh pitam nak pilih!! lengkap!! aku rase da macam shopping kompleks untuk binatang je kat situh!! memang la kan!! nasib baik la rimau dengan gajah tak turun shopping kat midvalley!!


setelah berpusing2 sekitar pets wonderland, barang yang aku cari pun dijumpai.. hehehehe!! so aku beli dan hadiahkan kepada doney dan hunny!! seronok tgk dua ekor tuh teruja dengan hadiah aku!! enjoy!!

seronok mereka berdua dapat rumah baru!! :)

terkejut dengan rumah baru agaknya!!

Doney meninjau sekitar rumah!! hihihi

apentah yang dibincangkan oleh hunny dan doney! =)
selain rumah, aku jugak belikan kalsium plus untuk kekuatan cengkerang mereka!! harap cepat besar ya!! so nanti bila da besar aku kenalah belikan rumah yang lebih besar lagik!! ~matilah~~ :)



P/S : SERONOK KERANA DITEMANI BUAH HATI MEMBELI HADIAH UNTUK HUNNY DAN DONEY :)


Sekecil Hati Hamster (Ryu Hazmie)

3 comments:

LuMos mAXimA said...

wah! dpt suda hunny & doney umh baru~

Anonymous said...

cute nyer!

Ryu Hazmie said...

thanks lyn sebab bagi lepak umah u arituh!! rindu betul nak borak2 dgn u.. masakan ibu memang power!! seronok!

hunny dan doney memang sgt comel!! :)